Twitteraars reageren massaal op 6Inside

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gisteravond was voor het eerst de tegenhanger van RTL Boulevard te zien. Jan Versteegh en Albert Verlinden presenteerden het showbizzprogramma 6Inside, dat het tijdslot van RTL Boulevard deels overlapt. 400.000 mensen keken naar het nieuwe programma, en een kleine miljoen mensen zette hun televisie op RTL Boulevard. Albert en Jan hebben Boulevard dus niet weten te verslaan, en de kijkers die wél keken waren niet allemaal positief.

Muziekje

Sinds zijn vertrek bij RTL Boulevard 2,5 jaar geleden, is ‘roddelkoning’ Albert Verlinde weer terug op de buis. Hoewel hij destijds veel fans had, laten die maar weinig van zich horen op sociale media. Er zijn veel mensen die klagen over het muziekje dat regelmatig in de uitzending te horen is. Ook vinden een aantal Twitteraars dat het programma wat te stijf is.

https://twitter.com/Mr20VT/status/1082487698684870656

 

 

Gelukkig zijn er ook een aantal kijkers die wél hebben genoten van het programma. Zien wel degelijk de meerwaarde van het programma in. Het voor Jan, Albert en de redactie te hopen dat er vanavond weer minstens net zoveel kijkers afstemmen op het programma.

https://twitter.com/timheyltjes/status/1082322868187422721

 

Tags

6INSIDEALBERT VERLINDEJAN VERSTEEGHKIJKERSREACTIESTWITTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck