Twitteraars reageren massaal op 6Inside

Door: Tanja Brouwer
08-01-2019

Gisteravond was voor het eerst de tegenhanger van RTL Boulevard te zien. Jan Versteegh en Albert Verlinden presenteerden het showbizzprogramma 6Inside, dat het tijdslot van RTL Boulevard deels overlapt. 400.000 mensen keken naar het nieuwe programma, en een kleine miljoen mensen zette hun televisie op RTL Boulevard. Albert en Jan hebben Boulevard dus niet weten te verslaan, en de kijkers die wél keken waren niet allemaal positief.

Muziekje

Sinds zijn vertrek bij RTL Boulevard 2,5 jaar geleden, is ‘roddelkoning’ Albert Verlinde weer terug op de buis. Hoewel hij destijds veel fans had, laten die maar weinig van zich horen op sociale media. Er zijn veel mensen die klagen over het muziekje dat regelmatig in de uitzending te horen is. Ook vinden een aantal Twitteraars dat het programma wat te stijf is.

https://twitter.com/Mr20VT/status/1082487698684870656

 

 

Gelukkig zijn er ook een aantal kijkers die wél hebben genoten van het programma. Zien wel degelijk de meerwaarde van het programma in. Het voor Jan, Albert en de redactie te hopen dat er vanavond weer minstens net zoveel kijkers afstemmen op het programma.

 

Meer DenD