Twitteraars vinden filmpje Sylvie doodeng en bizar

Gênant, ongemakkelijk en zelfs doodeng: dat vinden mensen van de nieuwe post op Instagram van Sylvie Meis. Ze laat daarin haar ochtendroutine zien, maar veel mensen luisteren niet eens naar wat ze zegt. Het geklopt op haar gezicht en de neppe lach op het einde krijgen veel meer aandacht.

Fake

,,Ik probeer me bij dit soort shit altijd voor te stellen hoe alle mislukte takes eruit hebben gezien”, schrijft iemand op Twitter. ,,Ik wil zoveel zeggen nu. Maar zwijgen en in een hoekje gaan zitten huilen past beter. Wat een geflipt spook”, schrijft een ander die duidelijk het filmpje níet kon waarderen. ,,Ik heb ook een collega die zo eng fake lacht op het eind. Wil ik altijd een beker hete koffie over haar heen gooien. Maar ben bang dat ze dan helemaal hysterisch begint te lachen.”

Naast dat Sylvie’s lach niet wordt gewaardeerd denken veel mensen ook dat ze aan het liegen is in het filmpje. Ze zegt namelijk dat ze net wakker is geworden, maar Twitteraars vermoeden anders. ,,Yeah Right, met zwarte kanten beha onder je pyjama”, schrijft iemand. ,,En glitters op je borsten”, vult een ander aan.