Tyga en Blac Chyna bereiken overeenkomst over voogdij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Oud-geliefden Tyga en Blac Chyna zijn het eens geworden over de voogdij over hun 11-jarige zoontje King Cairo. Entertainmentsite TMZ meldt dat een rechter het ex-koppel heeft opgedragen een programma te gebruiken dat ze zou moeten helpen bij het co-ouderschap.

De twee gaan de voogdij delen. King Cairo mag maandag tot en met vrijdag bij zijn vader spenderen en het weekend en maandag bij zijn moeder. Ook hoeft Tyga volgens de rechter nu geen alimentatie te betalen.

In juli kreeg tijdschrift People documenten in handen waarin stond dat het model een verzoek had ingediend om de ouderlijke relatie met de rapper vast te stellen. De twee hebben samen één zoon. Chyna heeft met haar ex Rob Kardashian nog een dochtertje.

Tyga kreeg na zijn relatie met Chyna een relatie met Kylie Jenner, de halfzus van Rob Kardashian. Er liepen daarna meerdere rechtszaken in de familie. Onder meer van Chyna tegen Kylie over een realityshow, van Chyna tegen Rob omdat hij naaktfoto’s van haar verspreid zou hebben en een zaak tegen Tyga omdat hij zijn ex Camaryn Swanson zou hebben mishandeld.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck