‘Tygo geeft droom op voor vriendin’

Tygo Gernandt wilde altijd vader worden. Hij heeft meerdere malen in de media verteld hoe leuk hij het zou vinden een gezin te hebben. Helaas kwam hij nooit de juiste vrouw tegen om zijn droom uit te laten komen. Ook nu hij Alexandra heeft, is de kans klein dat hij ooit vader wordt.

Kinderen

Ruim een jaar zijn Tygo en Alexandra Lorenza bij elkaar. Ze worden nooit met elkaar gezien, maar volgens Tygo zegt dat niets over hun relatie. ,,Het gaat heel goed tussen ons. Dat je ons nooit samen ziet, doet daar niets aan af”, zegt de acteur tegen weekblad Story. Hoewel ze samen gelukkig zijn, heeft Tygo zijn droom moeten opgeven voor Alexandra. Story schrijft namelijk dat zij geen kinderen kan krijgen.

Eerder liet Tygo onder andere aan de Libelle weten dat hij heel graag vader wil worden: „Ik zie het bij mijn vrienden. Kinderen zetten je met beide benen op de grond. Als je na een dag hard werken met alle bijbehorende stress thuiskomt en je een potje met je zoontje gaat stoeien, dan glijdt alles waarschijnlijk van je af. Kinderen relativeren. En daar heb ik wel behoefte aan.”

Relaties

Hoewel hij een droom heeft moeten opgeven, heeft hij er wel iets bijzonders voor terug gekregen: een stabiele relatie. Het liefdesleven van Tygo is namelijk nogal bewogen. Vorig jaar ging de relatie tussen Tygo en Annewil Hokken uit. Daarvoor was de acteur samen met Anna Drijver en ook heeft hij een relatie gehad met Eva van de Wijdeven.