Uit respect geen selfies maken bij afscheid Peter R. de Vries

Geen series bij afscheid Peter R. de Vries.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

De familie van de vermoorde misdaadverslaggever Peter R. de Vries vraagt aan het publiek, dat woensdag de laatste eer aan hem kan gaan bewijzen in theater Carré, met klem geen selfies te maken ‘uit respect voor Peter, de familie en dierbaren’.

Mensen die een laatste groet willen brengen aan De Vries, die op brute wijze om het leven is gebracht, kunnen vanaf ’s ochtend 11.00 tot ’s avonds 20.00 uur afscheid nemen van de journalist.

Richtlijnen

In verband met de te verwachte drukte rond Carré zijn er een aantal richtlijnen opgesteld om het afscheid goed te laten verlopen. Verzocht wordt om het moment bij de baar zo kort mogelijk te houden. Een aandenken dat belangstellenden willen achterlaten mag niet groter zijn dan A4-formaat.

De familie verzoekt om in plaats van bloemen een donatie te doen aan Stichting de Gouden Tip, waar De Vries zich de laatste tijd voor inzette.

Zomerweer

Geadviseerd wordt om in verband met het warme zomerweer om water mee te nemen, omdat er lange wachtrijen kunnen ontstaan.

De gemeente Amsterdam communiceert via twitterkanaal@AmsterdamNL. Er zal ook een EHBO-post worden ingericht bij Carré. Een vaccinatiebewijs is niet vereist om de laatste groet te brengen, maar uitdrukkelijk moet wel de 1,5 meter afstandregel in acht worden genomen.

Tags

AANSLAGPETER R. DE VRIESSELFIES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck