Uiterlijk Yolanthe zwaar beledigd: ‘Kat met syndroom van Down’

Yolanthe Cabau
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het uiterlijk van Yolanthe is altijd al veelbesproken geweest. Ook nu hebben bekende Nederlanders de behoefte om iets te zeggen over de looks van Yolanthe en de kritiek is niet mals.

‘Kat met down’

,,Door de jaren heen heeft ze wel nog het een en ander aan zichzelf laten doen”, zegt Jaap Reesema in de podcast die hij samen met Sander Schimmelpenninck maakt. Vervolgens begint hij over het moment dat Yolanthe in 2014 te gast was in de talkshow van Humberto Tan. Kijkers schrokken van haar voorkomen, want ze leek bijna niet meer op zichzelf. ,,Toen was die rel er dat het licht niet goed zou zijn. Maar ik heb haar nog een keer in het echt gezien na alle verbouwingen, maar dat is gewoon verminking.”

Sander gaat nog een stapje verder dan Jaap. ,,Fysiek kunnen we er niks van zeggen. Maar inderdaad, als je haar gezicht ziet denk je wel van… Ja. Ze gaan allemaal lijken op een kat hè, allemaal op elkaar. Een kat met Down. Het lijkt onaardig maar dat is het ook, een kat met Down.”

Hormoonbehandelingen

Yolanthe liet in 2014 al weten dat haar bijzondere uiterlijk niet kwam door het slechte licht, maar door een hormoonbehandeling. Het is bekend dat de actrice moeilijk zwanger wordt en dus behandelingen moest ondergaan om de kans op een zwangerschap te vergroten.

 

 

 

 

 

 

Tags

JAAP REESEMAPLASTISCHE CHIRURGIESANDER SCHIMMELPENNINCKUITERLIJKYOLANTHE SNEIJDER-CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck