UITGELEKT: Gaat bruidegom in nieuwe MAFS ervandoor met vriendin van de bruid?

Rare twist in nieuwe MAFS
Door: Charlotte Wijnen
03-08-2022

Fans van Married At First Sight kunnen hun hart ophalen: binnenkort kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen. En als we de geruchten moeten geloven, wordt het weer een seizoen vol drama. Er is namelijk al het een en ander uitgelekt…

Hoewel we in geen enkel seizoen van Married At First Sight tekort aan drama hebben gekregen, gaat het er bij de Australische versie véél heftiger aan toe. Koppels ruziën niet alleen met elkaar, maar ook met andere deelnemers.

‘Het wordt veel juicier’

In het nieuwe seizoen, dat binnenkort op Videoland verschijnt, belooft echter wel meer drama. ,,Het wordt veel juicier, dus dat pure moet je ook niet verwachten”, liet MAFS-expert Eveline onlangs weten in de RTL Boulevard Reality Podcast. ,,Het gaat veel meer om de groep, dus er gebeurt veel meer.”

Welke koppels meedoen aan het experiment is nog niet bekendgemaakt, maar de opnames zouden al wel afgerond zijn. Maar juicekanaal RealityFbi weet één koppel te onthullen die meedoen aan het programma.

Beste vriendin flirt met de bruidegom

Feyyaz Aydemir en Deveny Sooda zijn één van de koppels die elkaar het ja-woord gaan geven, zo meldt het kanaal. Vrienden en familie zullen net als bij een gewone bruiloft aanwezig zijn op de grote dag. En natuurlijk mag de beste vriendin van de bruid niet ontbreken. Lisa, die we kennen van Temptation Island, zal haar vriendin steunen bij het huwelijk.

Maar dan gebeurt er iets wat we nog nooit eerder hebben gezien in Married At First Sight. ,,Lisa gaat dus flirten met de bruidegom, waardoor Deveny ruzie krijgt met Feyyaz”, meldt RealityFbi. Gaat de bruidegom ervandoor met de beste vriendin van de bruid?

Meer DenD