Uitkomst De Bachelor verklapt? ‘Paul niet meer samen met winnares’

Paul niet meer met de winnares
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In De Bachelor gaan de mannen Paul en Rien op zoek naar de ware liefde. De uitkomst van Bachelor Paul lijkt echter al te zijn verklapt. Volgens Juicechannel kiest Paul voor déze dame…

,,Laatst hebben we al gedeeld dat Paul aan het eind van het programma voor Josephine heeft gekozen”, schrijft Juicechannel op Instagram. ,,Dit vertelt zij namelijk in haar eigen omgeving.”

‘Over en uit’

Maar inmiddels zou het alweer over en uit zijn tussen Paul en Josephine. ,,Josephine zou daarna met een andere jongen zijn gaan daten”, onthult het kanaal. Ook Paul zou alweer een nieuwe dame aan de haak hebben geslagen. ,,Hij werd afgelopen vrijdagavond in de Chin Chin gespot samen met ene Annelotte. Ze zijn elkaar die avond ook gaan volgen op Instagram. Annelotte heeft net haar profiel op privé gezet.”

Geen advocaat?

Yvonne Coldeweijer meldde al eerder dat Paul niet eerlijk is over zijn carrière. ,,Shocking”, schreef ze op haar juicekanaal. ,,Paul is geen advocaat. Hij staat ook niet ingeschreven bij de Orde van Advocaten (zie advocatenregister).”

Paul was wel een stagiaire, vertelde een bron aan Coldeweijer. ,,Tijdens de opnames was hij nog advocaat-stagiaire en ik heb van een recruiter begrepen dat ze zo ontevreden over hem waren bij het advocatenkantoor, dat ze zijn contract niet hebben verlengd. Nu is hij bij ABN Amro gaan werken als jurist.”

Tags

DE BACHELOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck