Uitkomst MAFS-koppel Jeffrey en Jerney verklapt? ‘Niks geworden’

Mafs koppel toch uit elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt dé match te zijn van dit seizoen van Married at First Sight: Jeffrey en Jerney. Toch doet een bericht op Facebook vermoeden dat de twee inmiddels weer gescheiden zijn…

,,Het voelt alsof we elkaar al langer kennen, maar het is eigenlijk een paar uur”, zei Jeffrey net nadat hij met Jerney, die hij pas bij het altaar ontmoette, in het huwelijksbootje stapte. Ook Jerney sprak direct haar gevoelens uit. ,,Ik had niet durven dromen dat het zo goed zou klikken”, vulde ze Jeffrey aan.

Huwelijksnacht

Tijdens hun huwelijksnacht werd er nog lang nagepraat over de mooie dag die ze hadden gehad. ,,Slapen zat er niet direct in, er werd nagepraat tot diep in de nacht”, zeiden de twee, waarna Jeffrey bekende dat ze ook gezoend hadden. ,,Dat het zo klikt… Het kan bijna niet misgaan.”

Uitkomst verklapt?

De volgende ochtend vertrok het stel naar Malta voor de huwelijksreis. En ondanks dat ze allebei hun kinderen missen, leken ze het enorm naar hun zin te hebben. Maar een bericht op Facebook doet vermoeden dat Jeffrey en Jerney inmiddels niet meer samen zijn. ,,Jammer dat het niks geworden is kerel, had het je zo gegund”, schrijft iemand op de Facebookpagina van Jeffrey. Ook valt er op zijn pagina te lezen dat Jeffrey vrijgezel is. Zijn Jeffrey en Jerney alweer gescheiden?

Tags

MAFSMARRIED AT FIRST SIGHT .

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck