Uniek: Máxima schittert zonder make-up

Make-up loze Maxima
Door: Charlotte Wijnen
18-10-2022

Na een lange vlucht stapte koningin Máxima in een onherkenbare look uit op het vliegveld van Tanzania. Ze droeg een bril, had haar haren opgestoken én had geen make-up op. Zo naturel zag je de koningin nog nooit!

Máxima heeft bewezen wat iedereen al dacht: ook zónder make-up ziet ze er prachtig uit. Ze arriveerde maandagavond in Tanzania voor een bezoek namens de VN en had er kennelijk geen moeite mee om zonder make-up voor de camera’s te verschijnen.

Natuurlijke look

Hoewel de royals normaalgesproken er altijd tip top verzorgd uitzien, heeft Máxima zich van een andere kant laten zien. Ze stapte uit het vliegtuig in een comfortabel pak van Chloé, een outfit die ze vaker draagt tijdens vliegreizen, met daaronder haar compressiekousen.

Wat vooral opviel was dat de koningin een bril droeg, iets wat ze normaalgesproken alleen bij toespraken draagt. Máxima koos volledig voor een natuurlijke look: ze droeg namelijk geen make-up!

Werkbezoek

De koningin is in Tanzania voor haar VN-rol als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Vandaag is ze begonnen met twee veldbezoeken in de regio Kilimanjaro. Daar heeft ze onder andere een ziekenhuis bezocht.

Bekijk HIER Máxima zonder make-up

Meer DenD