Update van Donny Roelvink na diagnose kanker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Eind december kreeg Donny Roelvink (25) een keiharde klap: er was teelbalkanker geconstateerd. De jongste zoon van Dries (64) moest direct geopereerd worden. Een aantal weken verder en Donny geeft een update over hoe het nu met hem gaat…

,,Gaat goed! Elke dag weer een beetje meer richting mijn ‘oude niveau’. En uiteindelijk gaan we daar voorbij!”, schrijft Donny bij een ‘vraag en antwoord’ ronde op zijn Instagram.

Geloof

,,Hoe gaat je het beste om met negativiteit zoals bij je operatie?” vraagt een fan. Roelvink antwoordt: ,,Toen ik het nieuws te horen kreeg, geloofde ik er meteen in dat het goed zou komen. Ik ben er namelijk in gaan geloven dat wanneer je constant aan iets denkt, dat die gedachten dan gaan groeien.”Ook wel makkelijker gezegd dan gedaan, geeft Donny toe. ,,Maar het is in mijn leven vaker gebeurd dat wanneer ik iets afsluit in mijn hoofd, het zich dan ook vertaald in het echt.”

‘Minder sjouwen’

Of het raar voelt om met één bal door het leven te gaan? Zelfs daar geeft Donny antwoord op. ,,Het is een stuk minder sjouwen, dus dat scheelt”, grapt hij. ,,Daarnaast werkt het allemaal nog prima mee. De operatie was pijnloos en super goed gegaan”, aldus Roelvink.

Tags

DONNY ROELVINKKANKERROELVINKTEELBALKANKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck