Urk!-Jacomien met gezin naar Disneyland: ‘Nooit weer!’

Urk!-Jacomien gaat nooit meer naar Disney
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jacomien, één van de favorieten uit realityserie ‘Urk!’, besloot met haar gezin een paar dagen door te brengen in Disneyland Parijs. In haar vlog vertelt ze hoe het uitje is verlopen. ,,Mij daar niet meer gezien!”

Elk kind dat naar Disneyland Parijs gaat, komt vol enthousiasme weer thuis. Maar de kinderen van Jacomien waren niet zo onder de indruk, en Jacomien zelf al helemaal niet.

‘Het is helemaal niet groot’

Het gezin bleef vier dagen in het park, maar vond dit achteraf veel te lang. ,,Het is helemaal niet zo groot. Als je wil kan je het park in één dag zien”, klaagt Jacomien in haar vlog. ,,Vier dagen daar gelopen. Nou… Veel te lang!”

Met de nadruk op lópen, want het gezin heeft amper in een attractie gezeten. ,,Ik heb een zwakke maag. Ik word al misselijk als ik er naar kijk”, zegt Jacomien. ,,Ik was in die trein al misselijk.”

‘Verrekte duur!’

Terwijl Jacomien een bakje koffie zet, blijft ze verder klagen over het uitje. ,,Wat was dat park verrekte duur! Vieze, vieze patat. Voel mij nu een frituurpan.”

Het uitje was duidelijk niet voor herhaling vatbaar. De volgende keer gaat Jacomien veel liever naar de Efteling. ,,Veel leuker en netter. En daarna naar de wok. Maak je ook niet zoveel geld op. En lig je ’s avonds lekker in je eigen bed”, besluit ze.

Met pijn en moeite kan ze nog iets positiefs uitbrengen. ,,Maar… het is wel leuk Sophie, dat we er zijn geweest”, zegt ze tegen haar dochter. ,,Want je ziet het altijd op tv. En de dames hadden de perfecte leeftijd. Je hoeft niet te kloten met kinderwagens.”

Tags

URK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie