Urk!-Mathilde onthult grote plannen: ‘Na bevalling trouwerij’

Mathilde heeft grote plannen
Door: Charlotte Wijnen
21-09-2022

Mathilde Keuter, bekend van de realityserie Urk!, verwacht samen met haar vriend Michael binnenkort haar eerste kindje. De laatste loodjes van de zwangerschap vallen haar zwaar, maar ze heeft grootse plannen in het vooruitzicht.

Mathilde kijkt enorm uit naar de komst van haar zoontje, maar vindt het ook spannend. ,,De laatste loodjes wegen het zwaarst”, zegt ze in gesprek met weekblad Privé. ,,Het zijn de zenuwen dat het binnenkort echt gaat beginnen. Daarbij moet ik wel vier keer in de nacht naar de wc. Ook lopen wordt steeds moeilijker. Vandaar dat ons kindje wel mag komen.”

‘We dromen over een huwelijk’

Mathilde heeft verder alles al geregeld: ze heeft een bevallingsplan gemaakt en de babykamer is klaar. ,,In mijn geval loopt alles altijd iets anders dan bij anderen, hopelijk nu een keer niet, maar daar houd ik rekening mee. Als het eerst maar achter de rug is.”

En nog voordat ze haar zoontje in haar armen heeft kunnen sluiten, is ze al aan het nadenken over de volgende stap in de relatie. ,,We dromen al stilletjes over een huwelijk”, onthult Mathilde.

Eerst een kindje

Wel wil ze eerst de bevalling achter de rug hebben en zich focussen op haar zoontje. ,,Eerst gaan we ons kindje gezond op de wereld zetten. Hoe lang dat nog duurt, weten we niet. Michael zegt wel: ‘Als je wil trouwen, moet je mij ten huwelijk vragen.’ Dat ga ik dus echt niet doen, dus hij moet wat gaan verzinnen.”

Meer DenD