Urk!-ster Gerda en Klaas nemen afscheid: ‘Ga het missen’

Gerda en Klaas vertrekken uit Urk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een moeilijk afscheid voor Gerda Keuter en haar man Klaas, bekend uit de realityserie Urk!. In de nieuwste aflevering is te zien dat het stel vanwege gezinsuitbreiding moet verhuizen. ,,Ik ga alles missen.”

Gerda en Klaas moeten afscheid nemen van hun eerste huis. En dat is lastig, want ze hebben er samen een hoop herinneringen gemaakt. ,,Wat ga jij het meeste missen?” vraagt Klaas aan Gerda. ,,Het is mijn eerste huis, dus ik ga alles missen”, zucht Gerda.

Afscheid

De geboorte van dochter Maily, het huwelijksaanzoek van Klaas en veel feestjes: Gerda en Klaas hebben veel meegemaakt in hun woning. ,,Ik denk dat het vooral de herinneringen zijn die je overal hebt in dit huis”, legt Gerda uit.

Gezinsuitbreiding

Eigenlijk wil Gerda niet verhuizen, maar vanwege gezinsuitbreiding heeft ze geen keus. Het huis is inmiddels namelijk te klein geworden. ,,Dan zie je hoeveel ruimte zo’n baby’tje nodig heeft. We gaan naar een veel groter huis en dat huis heeft ook alles wat we nu hebben.”

Zorgen

Daarnaast brengt de zwangerschap van Gerda zorgen met zich mee. ,,Het kindje ligt heel diep, dus we konden het niet goed zien”, zei Gerda onlangs in gesprek met weekblad Privé. ,,Met pijn en moeite konden we een glimp opvangen, maar het belangrijkste nu is dat het hartje klopt. Ik ben bang geweest dat het niet meer klopte. Op de dag van de verhuizing had ik wat bloed en dat had ik eerder ook al gehad. Meestal voorspelt dit niet veel goeds bij een zwangerschap. Gelukkig zagen we het hartje kloppen.”

Tags

URK!

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck