Urk!-ster Jacomien haalt keihard uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Achterlijk mens’

Urkers hebben niets met die rare Coldeweijer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen Urk!-ster Jacomien samen met haar goede vriend Albert Snoek te gast was bij de radiozender URK FM, kon ze het niet laten om een sneer uit te delen aan Yvonne Coldeweijer. ,,Ik vind haar een achterlijk mens.”

Hoewel Yvonne Coldeweijer nooit juice over Jacomien naar buiten heeft gebracht, is de Urk!-ster blijkbaar geen fan van de juicekoningin. ,,Dat vind ik gewoon een achterlijk mens”, sneert Jacomien op de radio. ,,Ja, écht.”

‘Gewoon gespeeld’

Albert Snoek heeft geen idee over wie Jacomien het heeft. ,,Ik ken die hele vrouw niet, wie is dat?”, vraagt hij. ,,Ik denk ook dat zij gewoon gespeeld is”, gaat Jacomien verder. ,,Ik denk dat zij gewoon het ‘hoofd’ is. Het ‘hoofd’ van een reclame.”

Jacomien niet knap

Waarom denkt Jacomien dat? ,,Zij is toch veel te knap voor dat roddelen allemaal? Ik vind haar een knappe vrouw, ik vind haar zeker niet lelijk”, vervolgt Jacomien. Zelf is ze niet bang om op het juicekanaal van Coldeweijer te belanden. ,,Over mij valt niet veel te vertellen. Alleen op Urk, maar niet buiten Urk.”

Tekst gaat verder onder de beelden.

Echte Meisjes in de Jungle

Naast de realityserie Urk!, was Jacomien te zien in het programma Echte Meisjes in de Jungle. Afgelopen maandag werd na negen avontuurlijke weken in de jungle van Paramaribo eindelijk de winnares bekendgemaakt.

Uiteindelijk stonden Jacomien en Michelle, de vriendin van Roy Donders, tegenover elkaar in de finale. Michelle kwam als eerste aan. ,,Ik kan het gewoon niet geloven, ondanks mijn suikerziekte heb ik dit gedaan en gewonnen”, zei ze emotioneel. Jacomien reageerde teleurgesteld. ,,Nu moet ik mijn kinderen vertellen dat ik tweede ben geworden.”

Tags

URK!YVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck