Urk!-tweeling blijkt samen in verwachting

Urk!-tweeling samen zwanger
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Opnieuw babynieuws voor de tweeling uit de Urk!-realityserie. Mathilde Keuter vertelde onlangs zwanger te zijn van haar eerste kindje, maar nu blijkt ook haar tweelingzus Gerda in verwachting te zijn!

,,Na lang wachten is het eindelijk zover”, schrijft Gerda op Facebook. ,,Baby Romkes onderweg.”

Gerda deelt er een foto bij waar een positieve zwangerschap, een print van de echo en een shirtje met de tekst ‘my dad rocks’ op te zien is. De Urk!-ster wordt onder haar bericht overspoeld door felicitaties.

Tegelijk zwanger met tweelingzus Mathilde

Het nieuwe seizoen van Urk! draait meer dan ooit over kinderen. Afgelopen april verraste Mathilde Keuter haar volgers al met het nieuws dat ze zwanger is. Ze leerde Michael, de vader van haar ongeboren kindje, leren via een datingsite. Toen ze zwanger raakte hadden ze nog geen relatie, maar inmiddels kunnen de twee niet meer zonder elkaar.

‘Klaas is de man van mijn leven’

Gerda is daarentegen al een tijdje samen met Klaas Romkes. Vorig jaar september stapten de twee na een relatie van elf maanden in het huwelijksbootje. Ze kennen elkaar al tien jaar, maar de vonk sloeg nog geen twee jaar geleden pas over. ,,Klaas is de man van mijn leven”, zei Gerda al eerder in Urk!.

In de serie was te zien hoe Klaas Gerda ten huwelijk vroeg door een tatoeage te nemen. Het woord ’trouwen’ stond boven twee vakjes met ‘ja’ en ‘nee’. Gerda koos ervoor om het vakje ‘ja’ met een watervaste stift in te kleuren.

Tags

BabygelukBabynieuwsGerda KeuterIn verwachtingmathilde keuterurkZwanger

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie