Usher in tranen bij honderdste en laatste show in Las Vegas

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Tijdens het laatste optreden van zijn lange Las Vegas-serie raakte Usher zaterdagavond overweldigd door emoties. Toen de zanger het nummer My Way opvoerde, sprongen de tranen in zijn ogen en viel hij op zijn knieën terwijl het publiek hem toejuichte, blijkt uit video’s van fans die online staan.

De r&b-ster rondde zaterdag een reeks van honderd optredens in Las Vegas af. Deze optredens waren onderdeel van een zogenoemde residency, waarbij een artiest een groot aantal shows geeft in hetzelfde theater. Tijdens zijn optredens in Dolby Live droeg Usher regelmatig nummers op aan andere beroemdheden in de zaal, zoals actrices Jessica Alba en Keke Palmer. Tijdens zijn laatste optreden zong hij actrice Jennifer Hudson toe, die samen met haar partner, rapper Common, in de zaal zat.

Komend jaar mag Usher de halftime-show van de Superbowl verzorgen, zo werd in september bekendgemaakt. Die vindt plaats op 11 januari 2024 in Paradise, dat aan Las Vegas grenst. Usher zei zelf dat het een enorme eer voor hem is dat hij de show mag doen. “Dit stond al heel lang op mijn bucketlist”, aldus de 45-jarige artiest.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck