Ut Huuske in Sevenum, limburg

Door: DitjesDatjes
18-07-2020

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Naam vakantiehuis: Ut Huuske 
Locatie: Sevenum, Limburg 

Paul en Janneke wonen, samen met hun 4 zoons, hun hond en hun kat, naast hun prachtige vakantiehuis. Sinds april 2019 verhuren zij hun vakantiehuis Ut Huuske in Sevenum via Micazu.  

,,Toen we in 2013 hier kwamen wonen, stond op ons terrein een zogenaamd eierhuisje”, vertelt Janneke. ,,Hier konden de omwonende bewoners vroeger hun eieren tegen een vergoeding inleveren en gingen de eieren naar de groothandel, nadat het huisje daarna als smederij en kinderponykampverblijf heeft dienstgedaan, stond het vrijwel op instorten. Afbreken en er niets meer voor terugzetten vonden we jammer. Dus kwamen we al snel op het idee om er een vakantiehuisje te bouwen.” 

Paul: ,,Samen met onze aannemer, tevens een vriend van ons, keken we naar de mogelijkheden. We hebben voor houtskeletbouw gekozen, op deze wijze is het vakantiehuis duurzaam gebouwd en past het door de toepassing van natuurlijke materialen mooi in de omgeving. Vanwege de uitstekende isolatie is het gedurende het hele jaar heerlijk toeven in ons vakantiehuis.” 

,,Zelf hebben we er met heel veel plezier flink wat uren werk ingestoken. We zijn dan ook superblij en trots met het resultaat. Ut Huuske heeft een eigen oprit en eigen tuin met een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden.” 

Het stel vindt het erg leuk om gasten te mogen ontvangen en ze krijgen veel positieve reacties, vooral op de aankomst: Janneke zorgt dan dat de koffie met wat lekkers uit eigen keuken klaarstaat. 

Beoordelingen huurders

Monique: ,,Het huis heeft een groot overkapt terras waar je heerlijk kunt zitten met uitzicht op paarden en schaapjes.” 

Edward: ,,Heerlijk huisje op een prima locatie. Goede uitvalsbasis voor diverse uitstapjes of om te fietsen en wandelen.” 

Herman: ,,Lekker geslapen, goede voorzieningen in het huisje en met de pelletkachel gezellig ’s avonds.” 

Informatie:

Verhuurders 

Paul en Janneke 

Geschikt voor 

6 personen 

Bijzonderheden 

Omgeven door tuin en weilanden 

Boeken 

Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar 

Gemiddeld cijfer 

8,6 

Zoek op Micazu.nl met snelcode 

28689 

Meer DenD