Vader Britney Spears beweert: ‘Ze heeft dementie’

Door: DitjesenDatjes
01-05-2021

De vader van Britney Spears lijkt vastberaden te zijn om de controle over het fortuin van de popster te blijven houden. Jamie Spears (68) beweert nu dat zijn dochter aan dementie lijdt. Als dat waar is, mag hij waarschijnlijk het zeggenschap houden omdat de zangeres niet verantwoordelijk is voor haar eigen doen en laten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Controle over leven

Sinds haar zenuwinzinking van 2007 is Britney niet bevoegd om zelf beslissingen over haar leven te nemen. Haar vader is sindsdien verantwoordelijk over haar leven, waaronder dus ook haar financiën. Britney probeert al enige tijd om de controle over haar eigen leven weer terug in handen te nemen en er is nu zelfs een rechtszaak gaande om dat voor elkaar te krijgen, maar tot op heden heeft de zangeres weinig succes.

Echt of nep?

Lange tijd is onduidelijk geweest waarom de vader van Britney na 13 jaar nog steeds zeggenschap heeft. Onlangs zijn er nieuwe documenten opgedoken die licht schijnen op deze zaak. BBC-journalist Mobeen Azhar heeft een document in handen gekregen waar in staat dat Britney lijdt aan een bepaalde vorm van dementie. De journalist benadrukt dat de kans aanwezig is dat dit document onjuist is en dat het team rondom de vader dit document heeft gemaakt om de rechtszaak te winnen.

Meer DenD