Vader Britt Dekker nam voor overlijden een dapper besluit

Door: DitjesenDatjes
15-11-2017

De vader van Britt Dekker is onlangs overleden na een val op het hoofd. Verschrikkelijk voor Britt en de rest van het gezin. Haar vader had voor zijn overlijden een belangrijk besluit genomen waarmee hij nu levens redt.

Donor

In een Instagrampost schrijft Britt dat haar vader een maand voor zijn overlijden zijn donorcodicil heeft veranderd. Van ‘geen donor’ naar ‘alles doneren’. Door deze belangrijke beslissing heeft hij nu al drie organen kunnen doneren.
Het ziekenhuis is nog opzoek naar meet ‘matches’ zodat haar vader nog meer levens kan redden .

Britt is ontzettend trots op haar vader. Ze schrijft: “Dus pap, zelfs als je er niet meer bent verricht je gewoon nog ff helden daden!! Voor altijd trots op je!!!

View this post on Instagram

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor alle lieve berichten. Het doet me erg veel dat jullie mij allemaal een hart onder de riem steken. Ik wil toch nog graag iets kwijt. Mijn vader had een maand geleden zijn donorschap veranderd in van "geen donor" naar – code 1 "alles doneren" Dit omdat hij onlangs iemand had leren kennen die dankzij een nieuwe lever niet meer dood ging maar door kon leven. Inmiddels heeft mijn vader al drie organen kunnen geven die voor iemand geschikt waren en drie verschillende mensen kunnen helpen. Voor ons was in het begin dat donor proces mee maken echt een lijdensweg te noemen, maar het idee dat er nu in Nederland allemaal families zijn die blij zijn omdat voor hun geliefde, misschien ook wel vader weer nieuw leven en alle hoop is, doet me dan toch wel echt goed. 🥇❤️Mijn vader heeft dus gewoon al DRIE mensenlevens gered!!!!👑❤️En er worden nog matches gezocht voor andere organen dus misschien red die topper gewoon nog meer levens!!!! Dus pap, zelfs als je er niet meer bent verricht je gewoon nog ff helden daden!! Voor altijd trots op je!!! #simplythebest

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

 

Meer DenD