Vader Claire blijft contact zoeken met Maxime: ‘Jaloers op Leroy’

Jaap blijft contact zoeken met zijn dochter Claire
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Maxime Meiland een lange tijd geen contact had met de vader van kleine Claire, vertelt ze nu dat hij haar weer regelmatig berichtjes stuurt. Volgens Maxime is het allemaal begonnen sinds ze samen is met Leroy. ,,Hij is jaloers op Leroy.”

Nooit meer contact

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Jaap, de echte vader van Claire, nooit een rol heeft gespeeld in het leven van haar dochtertje. Jaap wilde destijds niet dat Maxime het kindje hield. Ze maakte een afspraak bij de dokter die haar doorverwees naar een abortuskliniek.

Maar Maxime bleef twijfelen of ze het kindje niet gewoon moest houden. Toen de kogel eenmaal door de kerk was en Maxime definitief besloot het kleintje te houden, brak de paniek uit bij Jaap. Hij verliet haar en nam nooit meer contact met haar op.

‘Ik vind het zo zielig voor Leroy’

Jarenlang hoorde Maxime niets van Jaap, totdat ze Leroy leerde kennen. Zelf denkt ze dat Jaap jaloers is op haar nieuwe vriend. ,,Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet”, zo onthult Maxime in &C Magazine. ,,Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen.”

Leroy is bang dat wanneer Jaap weer in beeld komt, Claire bij hun weggehaald wordt. Maar toch blijft het een lastige situatie voor Maxime. Hoewel Leroy de vaderrol op zich heeft genomen en Claire hem ‘papa’ noemt, wil Maxime haar ook niet haar echte vader ontnemen.

Maar de rest van de familie Meiland adviseert haar om de situatie te laten zoals het altijd is geweest. ,,Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt…”, zo zegt Montana. En Martien vindt het ‘veel te ingewikkeld voor dat meisje’ als Jaap weer in beeld komt.

Tags

CHATEAU MEILANDCLAIRE MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck