Vader Claire wil na jaren contact met Maxime Meiland

Vader Claire
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een pijnlijk moment tijdens de zwangerschap van Maxime Meiland: de biologische vader van Claire wil na jaren ineens tóch contact…

En dat terwijl Maxime op het moment dolgelukkig is met haar geliefde Leroy en met hem een gezin vormt met dochtertje Claire. Ze weet hier geen raad mee.

‘Heel moeilijk’

,,Ik vind het heel moeilijk. Mijn vriendinnen zeggen dat ik jaren op hem heb moeten wachten, dus dat ik nu ook mijn tijd mag nemen”, legt Maxime uit in weekblad Story. Nieuwe vriend Leroy is niet de biologische vader van dochtertje Claire, al voelt dat voor Maxime wel zo. ,,Claire noemt Leroy ook papa, we vormen een gezin.”

Dat maakt het extra lastig voor Maxime dat de biologische vader van Claire, Jaap, ineens contact wil. Toen Maxime ongepland zwanger raakte van hem, wilde Jaap niets met de opvoeding te maken hebben.

Wat vindt Leroy?

Maar Maxime maakte er nooit een geheim van dat ze het ‘wel prima’ vond zo, en riep zelfs al een tijdje dat ze een tweede kindje wil. Dat is gelukt, want ze is nu zwanger van Leroy. Wat hij ervan vindt dat Jaap ineens weer om de hoek komt kijken is niet bekend.

Maar dat Leroy Maxime door dik en dun steunt, is wel duidelijk. Vanaf dat ze samen zijn vormen ze al een echt gezin. Net als Claire zal ook het tweede kindje de achternaam van Maxime dragen. ,,Onze dochter gaat Meiland heten. Claire is al van een andere vader. Als onze dochter dan ook een andere achternaam krijgt, creëer je een soort splitsing in ons gezin. Dat willen we niet”, aldus Maxime in Story.

Tags

CHATEAU MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck