Vader eist dat Britney Spears getuigenis aflegt

Door: DitjesDatjes
20-06-2022

Jamie Spears heeft een rechtbank gevraagd zijn dochter Britney te dwingen een getuigenis af te leggen. De vader van de zangeres vroeg haar advocaat in februari om medewerking in de zaak en zegt dat zijn verzoek wordt genegeerd.

Het is niet helemaal duidelijk waar pa Spears zijn dochter onder ede over wil ondervragen, maar het lijkt te gaan om de omstandigheden van de curatele waar zij dertien jaar onder stond. In de nieuwe documenten, die Entertainment Tonight in handen heeft, stelt Jamie dat Britney geen juridisch argument heeft om een getuigenis weigeren, aangezien ze al eerder een verklaring heeft afgelegd in de zaak en omdat ze op social media “publieke opruiende beschuldigingen uit over verschillende feitelijke zaken.”

Jamie Spears haalt ook aan dat Britney een deal heeft getekend om voor 15 miljoen dollar haar verhaal te doen in een boek. “Britneys openbare Instagramposts die gericht zijn op Jamie en haar boek staan haaks op de claim van haar juridische team dat zij geen relevante informatie heeft.” Ook het verweer dat een getuigenis emotioneel te zwaar zou zijn voor Britney gaat volgens Jamie niet op nu ze zich wel uitlaat over de curatele op social media en bereid is een boek uit te brengen over de zaak.

De rechter doet op 13 juli uitspraak over de mogelijke getuigenis van de zangeres.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD