Vader Jaimie over Lil’ Kleine: ‘Ik hoopte al dat het uit zou gaan’

Vader Jaimie vond relatie dochter met Lil' Kleine niets
Door: Charlotte Wijnen
28-07-2022

Wat vindt de familie van Jaimie Vaes er eigenlijk van dat zij en Lil’ Kleine uit elkaar zijn? De rapper mag dan wel de vader zijn van Lío, maar de vader van Jaimie is alleen maar opgelucht dat ze niet meer samen zijn. ,,Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Het kon niet anders.”

In een preview van de zesde aflevering van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ is Jaimie op Bali en kunnen zij en Lío eindelijk weer haar vader opzoeken. Jaimie en haar vader voeren diepgaande gesprekken en hebben het vooral over de breuk met Lil’ Kleine.

‘Ik hoopte het altijd al’

,,Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen. Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan”, zegt Jaimie’s vader in de serie. ,,Ik denk dat het ook niet anders kon, hoe vaak hebben we niet aan de telefoon gezeten, dat ik zei: ‘De enige oplossing is: kies voor jezelf. Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit.”

Jaimie focust zich nu alleen nog op haarzelf en op zoontje Lío, maar haar vader hoopt dat ze in de toekomst weer een nieuwe man tegenkomt. ,,Laten we hopen dat het een start is van een nieuw begin. Overal waar een deur dicht gaat, gaat er weer een open. Dus hopelijk komt er weer een nieuwe vlam in je leven.”

‘Ik laat me niet meer kwetsen’

Hoewel Lil’ Kleine de vader van Lío is, laat Jaimie in eerdere afleveringen al merken helemaal klaar te zijn met de rapper. Zo hadden ze voortdurend strijd over de alimentatie. ,,Ik laat me niet meer kwetsen, ik laat me niet meer zo behandelen. Ik hoef geen alimentatie meer. Hij mag het echt in z’n hol stoppen”, zei Jaimie daarover in de serie. In de afleveringen daarna zien we dat ze de tatoeage met zijn naam laat verwijderen.

Meer DenD