Vader Meghan haalt opnieuw uit: ‘Is Harry als baby op zijn hoofd gevallen?’

Thomas Markle haalt weer uit|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Markle heeft in een interview opnieuw flink uitgehaald naar zijn dochter Meghan en prins Harry. Hij stelt dat Meghan een ‘bedrieger’ is en over Harry heeft hij ook geen goede woorden. ,,Ik weet niet wat er met hem is gebeurd, maar alles wat uit zijn mond komt is aardig stom.”

Het ‘geheugenverlies’ van Meghan

In een interview met de Britse nieuwszender GB News stelde Markle dat Meghan mensen bewust heeft bedrogen, door meermaals te beweren dat ze niet heeft meegewerkt aan de biografie Finding Freedom.

Die bewering werd echter ontkracht door Jason Knauf, voormalig perschef van de Sussexes. Meghan heeft inmiddels toegegeven dat Knauf gesprekken met de auteurs van het boek heeft gevoerd en dat zij hem heeft verteld wat hij moest zeggen. In een schriftelijke verklaring liet zij aan de rechtbank weten dat ze dat was ‘vergeten’.

De verklaring werd voorgelezen in het hoger beroep van uitgeverij Associated Newspaper Limited (ANL), die eerder dit jaar werd veroordeeld voor het schenden van de privacy van Meghan voor het publiceren van een persoonlijke brief van de hertogin aan haar vader.

‘Misschien is hij op zijn hoofd gevallen’

,,Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik denk dat ze probeerde mensen te bedriegen”, reageerde de vader van Meghan. ,,De waarheid komt eindelijk naar boven, dank God voor Jason Knauf.”

Markle had in het interview ook geen goed woord over voor prins Harry. ,,Ik weet niet wat er met hem is gebeurd. Misschien is hij als baby wel op zijn hoofd gevallen of zo, maar alles wat er uit zijn mond komt is aardig stom.”

Met deze woorden blijft een verzoening tussen vader en dochter ver weg. Thomas heeft zijn kleinkinderen Archie en Lilibet ook nog nooit ontmoet.

BUZZR

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie