Thomas Markle noemt dochter en prins Harry “hypocriet”

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Thomas Markle is ten einde raad. De vader van Meghan probeert opnieuw contact te zoeken met zijn dochter via de pers maar haalt ook uit naar het stel. Tijdens een interview met de Mail on Sunday noemt hij zijn schoonzoon prins Harry en zijn eigen Meghan “hypocriet”. Ook doet hij een poging om hun relatie te herstellen.

Op z’n minst een foto

Schoonzoon prins Harry heeft hij nog nooit ontmoet. En baby Archie heeft hij ook nooit vast mogen houden. Hij had op z’n minst een foto van zijn kleinzoon willen hebben ,,Ik had gehoopt dat ze een foto van Archie zouden sturen zodat ik die aan de muur kan hangen naast eentje van Meghan”, zegt Thomas tijdens het interview. “Dat is toch wat iedere opa wil? Ik zou graag willen weten of Archie de beroemde Markle-neus heeft.”

Het is duidelijk dat de twee geen contact meer hebben. Thomas laat meerdere malen weten dat hij zijn Meghan mist. Maar de hertogin van Sussex zit blijkbaar niet te wachten op een gezellige vader-dochter afspraak.

Gesmeekt om hulp

De doorslag om het contact te verbreken met vader Thomas was omdat hij een persoonlijke brief van Meghan naar de pers lekte. „Ik heb je alleen maar lief gehad, beschermd en verdedigd, je alle nodige financiële steun gegeven, ingezeten over je gezondheid, en altijd gevraagd hoe ik kon helpen. Dus dat ik de week na het huwelijk via een tabloidkrant te weten kwam dat je een hartaanval had, was verschrikkelijk. Ik heb gebeld en ge-sms’t. Ik heb je gesmeekt om hulp te aanvaarden. We hebben iemand naar je thuis gestuurd. En in plaats van met me te spreken en die hulp te aanvaarden, heb je de telefoon niet opgenomen en beslist enkel met de tabloids te spreken” aldus Meghan.

Verjaardagskaartje

De hertogin van Sussex vierde begin augustus haar 38ste verjaardag. Vader Thomas probeerde voor de zoveelste keer contact te zoeken en stuurde een kaartje. Opnieuw zonder resultaat. ,,Ik heb geen idee of ze het heeft gekregen.” Omdat Meghan zwanger was hield Thomas wat afstand. ,,Maar ik ga nu weer praten want ze blijven me negeren.”

“Hypocriet”

Ook haalt vader Markle goed uit naar het echtpaar. ,,Iedereen zegt altijd maar hoe geweldig ze zijn maar dat zijn ze niet voor hun eigen familie. Dat is gewoon hypocriet”,zegt hij. ,,Je kunt jezelf niet omschrijven als warmhartig en liefdadig om vervolgens je eigen vader en de rest van de familie dood te zwijgen.”

Toch blijft Thomas hoopvol in een betere toekomst. Hij hoopt net zo close te worden met zijn kleinzoon als dat hij met zijn dochter was toen ze nog klein was.

 

 

Tags

BRITSE KONINGSHUISMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck