Vader Meghan Markle eist kleinkinderen op

Thomas Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, sleept zijn dochter voor de rechtbank als hij binnenkort zijn kleinkinderen niet mag zien. Hij heeft zowel zoontje Archie, als dochtertje Lilibet nog nooit ontmoet.

Ook Harry nog nooit ontmoet

De relatie tussen Meghan en haar vader is al jaren bekoeld. Naast dat hij zijn kleinkinderen nog nooit heeft gezien, heeft hij ook prins Harry nog nooit ontmoet. Wel wilde Thomas zijn dochter begeleiden naar het altaar, maar kreeg vlak voor de grote dag een hartaanval. Prins Charles nam het toen van hem over.

In het beruchte Oprah-interview maakte Meghan duidelijk dat ze zich verraden voelt door haar vader en dat ze niet zit te wachten op een verzoening. Daarnaast bleef Thomas ondertussen praten met de pers, wat de situatie alleen maar erger maakte.

Juridische stappen

Maar nu is de maat vol bij hem. Zijn gezondheid gaat steeds verder achteruit en hij vindt dat het tijd is dat hij zijn kleinkinderen ontmoet. Dus stapt hij wéér naar de pers.

In een interview met Fox News laat hij weten dat hij klaar is om juridische stappen te ondernemen als hij zijn kleinkinderen binnenkort niet te zien krijgt. Dat de relatie met zijn dochter waarschijnlijk niet meer te redden valt, zegt namelijk niet dat hij geen band wil opbouwen met haar kinderen.

‘Slechte gedrag’

Wel kaart hij weer het ‘slechte gedrag’ van Harry en Meghan aan. ,,We mogen Lili niet straffen voor het slechte gedrag van haar ouders. Archie en Lilibet zijn kleine kinderen en hebben niets te maken met politiek”, zegt Thomas tegen Fox News. ,,Zij zijn geen pionnen in een spel en verdienen dezelfde rechten als andere royals.”

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck