Vader Meghan Markle volkomen genegeerd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De vader van Meghan Markle is bij de bekendmaking van het babynieuws volkomen genegeerd en moest uit de media vernemen dat zijn dochter in verwachting is. Daaruit kunnen we concluderen dat de sfeer niet koeltjes, maar gewoonweg Siberisch koud is tussen de twee.

Radio

Een week geleden gaf Kensington Palace het nieuws over de royal baby die Meghan en Harry komende lente verwachten vrij. Op dat moment luisterde vader Markle, die al maanden nog nauwelijks contact met zijn dochter heeft, in de auto naar de radio.

In het persbericht werd Thomas niet eens genoemd, in tegenstelling tot Meghans moeder Doria. ,,Ze is erg blij met het mooie nieuws en ze kijkt er naar uit haar eerste kleinkind te verwelkomen”, luidde de blijde boodschap.

Thomas vertelt aan The Mail on Sunday: ,,Het eerste waar ik aan dacht, was dat ik 37 jaar geleden Meghan als pasgeborene in mijn armen hield. Meghan knipoogde naar me, ik werd verliefd en heb vanaf dat moment altijd van haar gehouden.”

Kille verstandhouding

Meghans vader is erg blij voor haar. ,,Ik dacht: mijn baby krijgt een baby. Het was een heel trots moment. Ik was vervuld van liefde, vreugde en geluk voor zowel mijn mooie dochter als mijn schoonzoon. Een nieuwe baby is een zegen en ik kijk er naar uit om een kleine Meghan of een kleine Harry te zien.”

Maar of het zo ver gaat komen, valt gezien de kille verstandhouding tussen Thomas Markle en de Britse royals nog te bezien.

Tags

HARRY EN MEGHANKENSINGTON PALACEMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie