Vader Meghan Markle wil vete bijleggen

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Thomas Markle, de vader van Meghan Markle, heeft opnieuw de media opgezocht. Hij smeekt in het interview om vergiffenis van zijn dochter met wie hij al drie jaar geen contact meer heeft.

In de Australische versie van ’60 Minutes’ drukt hij in de uitzending van komende zondag zijn hoop uit op een verzoening. Dat is te zien in een trailer die gelanceerd is.

‘Al honderd keer excuses’

Markle geeft in het interview toe dat hij fouten heeft gemaakt, maar hij stelt ook dat hij niet goed begrijpt waarom hij geen contact meer heeft met Meghan en haar man Prins Harry. ,,Ik heb al honderd keer mijn excuses aangeboden”, zegt hij in de uitzending volgens Daily Mail.

Nu dochter Lilibet is geboren, hoopt Thomas Markle dat de familie weer bij elkaar kan komen. Hij wil de vete met zijn dochter bijleggen. ,,Ik zou diep teleurgesteld zijn als ik mijn kleindochter niet mag vasthouden”, vertelt hij. Ook kleinzoon Archie heeft hij nog nooit gezien.

Verraden

Op de bruiloft van Harry en Meghan in 2018 besloot Thomas Markle niet te komen, nadat hij een deal maakte met een roddelfotograaf over hoe hij zich klaarmaakte voor het huwelijk. Hij schaamde zich daarvoor en bleef daarom weg. Een vervreemding tussen vader en dochter was het resultaat. Volgens Meghan heeft haar vader haar verraden door het voortdurende contact wat hij had met de Britse pers.

Maar op de geboorte van Lilibet reageerde Thomas met vreugde. In een korte verklaring aan Britse media staat dat hij het meisje en haar moeder het beste wenst.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRYTHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck