Vader Meghan reageert op ‘Megxit!’

Thomas Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Die vader van Meghan Markle, met wie ze al jaren slecht contact heeft, doorbreekt het stilzwijgen. De man spreekt zich uit over het laatste nieuws over zijn dochter, die samen met prins Harry heeft besloten een stap terug uit het koningshuis te doen.

Belastingbetalers boos

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle willen geen ‘senior’ lid meer zijn van het koningshuis. Ze willen zelfs helemaal financieel onafhankelijk worden. De Britse krant The Mirror denkt dat Britten schande gaan spreken over het vertrek van de prins, vooral omdat de woning van het koppel vorig jaar voor miljoenen verbouwd is, en een groot deel van het bedrag komt van belastinggeld.

Vader reageert op nieuws

Wie ook niet blij is met het vertrek van Harry en Meghan is Thomas Markle, de vader van Meghan. De man heeft zijn dochter al bijna twee jaar niet gesproken en was ook niet op haar bruiloft, maar heeft toch een mening over het besluit van het koppel. ,,Ik ben simpelweg teleurgesteld”, zegt de man tegen US Weekly.

Er komt nu al veel kritiek op het vertrek van Harry en Meghan, die naar verluidt in Canada willen gaan wonen. Waar Britten vooral niet blij mee zijn is het feit dat hun beslissing niet besproken lijkt ze zijn met de Koningin.

Tags

BIOLOGISCHE VADERCANADAENGELANDKONINGSHUISMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck