Vader Natalee Holloway meldt doorbraak

Natalee Holloway
Door: DitjesDatjes
16-08-2017

Er is een mogelijke doorbraak in de verdwijningszaak van Natalee Holoway.

De vader van de twaalf jaar geleden op Aruba verdwenen Hollway meldde vanmorgen op de Amerikaanse ochtendshow Today dat hij met een onderzoeksteam om nog onontdekte menselijke resten is gestuit.

Dave Holloway en privé detective T. J. Ward zijn hoopvol dat de resten afkomstig zijn van Holloway.

Joran van der Sloot

De verdwijningszaak van Natalee Holloway heeft de Verenigde Staten en Nederland al jaren in de ban. De studente  verdween tijdens een examentrip naar Aruba. Hoofdverdachte is altijd Joran van der Sloot geweest, maar deze inmiddels in een andere zaak veroordeelde moordenaar is nooit voor de verdwijning van Natalee veroordeeld.

Hemel en aarde hebben haar ouders, die inmiddels gescheiden zijn, bewogen om een Natalee te vinden. Tot nu toe zonder resultaat. Nu is er dus weer nieuwe hoop dat ze de zaak kunnen afsluiten.

De detective en de vader van Natalee werden op het spoor gezet door een tipgever die zei dat hij mensen kende die betrokken waren bij de verdwijning van het lichaam van de toen 17-jarige studente.

Volgens Dave Holloway gaat het om de meest veelbelovende tip in twaalf jaar. De zoektocht is vastgelegd door de Amerikaanse televisie en wordt zaterdagavond uitgezonden.

Ondertussen zucht Joran van der Sloot in een Peruaanse gevangenis. Hij is veroordeeld in de moord op Stephanie Flores. Als hij vrijkomt, wacht hem in de VS een rechtzaak omdat hij vlak voor hij Flores ombracht de moeder van Natalee met valse beloftes probeerde af te persen.

Verder werd Van der Sloot berucht door zijn harteloze uitspraken over Natalee en de wijze waarop hij daarover op televisie opschepte. Uiteindelijk is hij altijd blijven zwijgen over wat er met Natalee gebeurd is, terwijl hij toch de laatste is die met haar gezien is.

Kijk hier het item op de Today Show: (Engels)

 

 

Meer DenD