‘Vader Rachel Hazes heeft zwijgcontract’

Door: Tanja Brouwer
13-09-2018

Hoewel André Hazes te zien is in een programma waar hij nieuwe vrouwen zoekt voor ‘opa’s’, heeft hij met zijn eigen opa Jan van Galen geen contact meer. En de kans is klein dat de twee ooit nog met elkaar gaan praten.

Musical

Jan van Galen, de vader van Rachel en opa van Roxeanne en André Hazes, heeft al jaren geen contact meer met hen. Rachel verbrak alle banden met haar vader toen ze ruzie kregen om de musical Hij Gelooft in Mij. Rachel had zonder het medeweten van haar vader, Jan en zijn vrouw in de musical verwerkt. Jan had geen enkele invloed op hoe hij in de musical werd neergezet. Toen hij daarover met Rachel wilde praten werd zij volgens een ingewijde woest. De bron vertelt aan Privé: ,,Toen zei ze tegen hem: ‘Heb je weer wat te zieken? Wie denk je wel niet dat je bent?’ En ze gooide de hoorn erop. Nooit heeft hij meer wat van haar gehoord.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens de bron namen Rachel én de kinderen nieuwe telefoonnummers en kon Jan hen niet meer bereiken. ,,Hij is zomaar aan de kant geschoven.” In 2016 had Jan nog even contact met André, maar dat was helaas eenmalig. Volgens Jos van Zoelen, de voormalig bodyguard, chauffeur en manager van André Hazes sr. is het zo dat Jan niets meer mág zeggen. ,,Ik vermoed dat Jan met Rachel een contract gesloten heeft waarin is afgesproken dat hij zijn mond houdt. Misschien heeft zij hem wel afgekocht en daarmee uitgeschakeld.”

 Goedheid

Jos vindt het verschrikkelijk voor Jan. ,,Jan van Galen heeft in zijn leven alleen maar goede bedoelingen gehad. Altijd. Hij was een hardwerkende man die werd geleefd door die drie vrouwen: Friedel en zijn twee dochters. In zijn goedheid trekt hij nu uiteindelijk aan het kortste eind.”

Meer DenD