Vader Thomas getuigt tegen Meghan in rechtszaak

Thomas Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De relatie tussen Meghan Markle en haar vader Thomas is al jaren slecht, en het ziet er niet naar uit dat de twee binnenkort hun ruzie bijleggen. Haar vader getuigd namelijk tegen haar in een rechtszaak.

Privacy geschonden

Harry en Meghan hebben een rechtszaak aangespannen tegen de Britse krant The Mail on Sunday. Die krant publiceerde vorig jaar brieven die Meghan in 2018 naar haar vader schreef, en ze vindt dat haar privacy ernstig geschonden is. De krant vindt daarentegen dat het publieke belang bij het publiceren van de brief groot is.

Er zijn meerdere sms’jes en appjes tussen de twee openbaar gemaakt. De berichten zijn verzonden in mei 2018, net voor de bruiloft van Meghan en prins Harry. Zij trouwden op 19 mei. Het leek er even op dat Thomas zijn dochter zou weggeven, maar een paar dagen voor de bruiloft liet hij weten een hartaanval te hebben gekregen en dus niet te kunnen komen.  ,,Ik heb niets gedaan om je pijn te doen. Het spijt me dat mijn hartaanval onhandig voor je is”, schreef Thomas naar Meghan toe. De Amerikaanse zou niet bezorgd zijn geweest om haar vader, en dat heeft hem gekwetst.

Geen lid meer zijn

Begin 2020 hebben Meghan en Harry gezegd dat ze geen ‘senior’ lid meer willen zijn van het Britse koninklijk huis. Ze willen emigreren naar Canada en financieel zelfstandig zijn. Het is nog afwachten of aan die wens gehoor gegeven wordt.

 

 

Tags

BRUILOFTMEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINS WILLIAMRECHTSZAAKRUZIETHOMAS MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck