Vader Wesley Sneijder heeft ongeneeslijke vorm van kanker: ‘Net als moeder’

Vader Wesley ongeneeslijk ziek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Barry Sneijder, de vader van Wesley Sneijder, heeft een stabiele, maar ongeneeslijke vorm van kanker. Dat meldt de ex-voetballer aan weekblad Privé. Vorig jaar juli overleed zijn moeder op 59-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Wesley heeft het zwaar met het verlies van zijn moeder Sylvia. ,,Het is bijna een jaar geleden dat mijn moeder overleed. Dat blijft moeilijk, het gemis is nog steeds enorm.” Sneijder denkt nog iedere dag aan zijn moeder. ,,Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk.”

Ernstig ziek

Sneijder probeert zoveel mogelijk bij zijn vader te zijn, samen met zijn twee broers. ,,Maar helaas is ook hij ernstig ziek, hij heeft kanker. Een ongeneeslijke vorm, maar wel stabiel”, vertelt de ex-voetballer aan Privé. ,,Hopelijk blijft hij nog lang bij ons. Hij draagt de ziekte als een echte man, en dat sterkt ons als familie ook weer. Hij geniet van de goede momenten die hij heeft.”

Reizen

Wesley geeft aan dat de band met zijn zoontje Xess Xava enorm goed is. ,,Dat is altijd zo geweest. Ik zoek hem met regelmatig op in Amerika, en soms komt Yo met hem naar Nederland.” Het is volgens hem veel reizen, maar dat is het meer dan waard. ,,Er is niks fijners dan dicht bij je kind te zijn. Uit ervaring weet ik hoe snel het leven kan gaan. Ik ben er trots op hoe ik dit samen met Yolanthe doe.”

Tags

WESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck