Vaderschap verandert André hazes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes is sinds de geboorte van zijn zoontje André een echte familieman geworden. Hoewel hij veel van huis is, probeert hij wel de vader te zijn die zijn kind nodig heeft. Iets wat hij tijdens zijn eigen jeugd gemist heeft.

Succes

Het zoontje van André heeft grote invloed gehad op z’n leven. “Het leven is totaal anders”, zegt André tegen Privé. “Ik heb een hele andere kijk op het leven gekregen. Momenteel werk ik me een slag in de rondte om voor hem geld te verdienen. Los van het feit dat ik het belangrijk vind om in een mooie auto te rijden. Als ik naar een optreden ga, denk ik vaak: als ik dit de komende vijf jaar blijf doen met dit succes, dan heeft Dré niets te klagen.” Wel hoopt dat zanger dat zijn zoon gewoon gaat werken voor zijn geld. “Maar het is lekker om te weten dat zijn toekomst financieel veilig is gesteld.”

Kus

Niet alleen werkt André voor zijn zoon, ook heeft hij zijn activiteiten en dromen aangepast voor zijn zoon. “Een wens van mij was altijd om ooit eens uit een vliegtuig te springen. Na de geboorte van Dré heb ik dat van mij afgezet. Gewoon omdat ik bang ben dat ik met de dood speel.” De dood is een onderwerp waar André vaker aan denkt nu hij een gezinnetje heeft: “Ik ga nooit van huis zonder een kus te geven. Ik ben altijd bang dat er onderweg iets gebeurt. Wat kan een mens veranderen door de komst van een kind, hé. Ik ben misschien wel meer van huis dan mijn vader ooit was. Maar als ik er ben, dan ben ik er ook echt en niet half. Dan ben ik echt een vader zoals een kind dat nodig heeft. Dat heb ik natuurlijk gemist in mijn leven. Daarom wil ik het graag anders doen.”

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESDREMONIQUE WESTENBERGVADERSCHAPZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck