Vakantie Chimène Oosterhout eindigt in drama

Chimene
Door: Tanja Brouwer
18-01-2020

De vakantie van Chimène van Oosterhout moest leuk en ontspannen worden, maar eindigde in een drama. De zangeres stond tijdens een stapavond op het podium te dansen, maar ging onderuit. Minuten lang lag ze bewusteloos op het podium. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Anderhalve meter gevallen

Chimène wilde samen met haar zestiende jarige zoon Lyam en een paar vriendin 2020 inluiden met een leuk feestje. Het jaar kon alleen niet slechter voor haar beginnen, want de eerste uren bracht ze door in het ziekenhuis op Bonaire. ,,We stonden lekker te dansen en te springen, het was supergezellig”, vertelt Chimène aan weekblad Story. ,,Maar toen heb ik dus niet opgelet en ben ik anderhalve meter van het podium naar beneden gevallen.”

Minutenlang bewusteloos

De zangeres maakte een flinke smak en kwam daar niet zonder kleerscheuren vanaf. ,,Ik kwam daarbij uiterst ongelukkig terecht waardoor ik een hersenschudding opliep en mijn linkerarm uit de kom raakte. Ik heb minutenlang bewusteloos op de dansvloer gelegen.” De zangeres laat weten dat de ambulance snel kwam, maar dat er toch een paar fouten zijn gemaakt. ,,Ik ben veel te snel van de dansvloer verplaatst. Dat hadden ze nooit mogen doen. Stel dat ik iets van rug- of nekletsel had gehad!” Gelukkig bleek Chimène op de hersenschudding en de arm uit de kom na niets te mankeren. Terug in Nederland werkt ze aan haar herstel. ,,Ik moet af en toe even gaan liggen”, zegt ze. ,,Maar gelukkig leef ik nog. Het had veel slechter af kunnen lopen.”

Meer DenD