Vakantie Eloise gecanceld: ‘Leuk avontuur..’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gravin Eloise geniet op dit moment van haar welverdiende vakantie. Nadat ze in het voorjaar van 2020 haar VWO-diploma behaalde, startte ze in september aan de Hotelschool in Amsterdam. Het eerste jaar heeft ze erop zitten, en een reisje zag ze wel zitten. Helaas was de reis maar van korte duur….

‘Helemaal prima’

In haar Instagram Stories schrijft Eloise dat haar ouders haar een korte verrassingsvakantie hebben gegeven! Op de filmpjes zie je haar zitten in het vliegtuig, en vervolgens meldt ze dat ze een nieuw boek aan het lezen is. Helaas is haar laatste Story een stuk minder positief. Daarop is te zien dat ze terug is op Schiphol en ook al geland is. Ze schrijft: ,,We zijn weer terug op Schiphol. Er was een storing. Maar helemaal prima, leuk avontuur. haha”.

Wat er precies aan de hand was en om wat voor storing het ging, schrijft Eloise niet. Hopelijk wordt er later vandaag een nieuwe poging gedaan, en kan Eloise toch nog op het verrassingtripje.

Rood koppie

Voor Eloise is het niet de eerste vakantie deze zomer. Op haar Instagram plaatste ze eerder deze week een foto van zichzelf met de tekst: ,,Zo genoten van mijn vakantie. En ook zo dankbaar dat het eindelijk weer kan/mag!.” Waar ze naartoe is gegaan schrijft ze niet, maar aan haar rode gezicht is te zien dat het er ongetwijfeld lekker warm was!

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISEKONINGSHUISTRIPJEVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck