Vakantieliefde André en Monique bekoeld?

Vakantieliefde André en Monique al weer voorbij?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heel Nederland werd een aantal weken geleden verrast door de intieme foto’s van André en Monique. Er werd zelfs gesproken van een verzoening. Toch zou de liefde tussen de twee enkel een vakantieliefde zijn geweest. ,,Sinds het stel weer terug is in Nederland is de liefde weer bekoeld.”

De romantische foto’s die werden gemaakt tijdens hun Amerika-reis spraken boekdelen. Verliefde blikken, een knuffel en een kus: het was hét bewijs dat de liefde tussen André en Monique nog niet verdwenen is.

Alleen vakantieliefde?

Alles wees op een verzoening, maar inmiddels zijn we een aantal weken verder en zijn er geen nieuwe aanwijzingen geweest. André zou nog altijd niet bij Monique inwonen en op Instagram verschijnen ook geen hints meer. Was de liefde die we zagen op de foto’s, dan tóch alleen een vakantieliefde?

Volgens Yvonne Coldeweijer, die Hazes nog altijd op de voet volgt, wel. ,,Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven”, meldt ze op Instagram. ,,Er werd zelfs gesproken over een huwelijk, maar sinds het stel weer terug is in Nederland is de liefde weer bekoeld. Je verwacht het niet.”

DIT is de reden

Het zou zijn begonnen met de foto’s die in weekblad Privé uitlekten. ,,Waar Dré achterdochtig over was. Hij dacht dat Monique hierachter zat en nam afstand. Sindsdien is het eigenlijk niet echt meer goedgekomen”, aldus Coldeweijer. ,,Dré wordt steeds minder vaak bij het huis gespot en er zijn zeker geen sleep overs meer.”

André heeft geen interesse meer

In de documentaire zou nog wel gesproken worden van een liefdesrelatie tussen de twee. ,,Maar de inhoud van de docu schijnt continu te veranderen. Ik denk persoonlijk dat ze de docu nu zo knippen dat ze de relatie in het midden houden. André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique.”

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRÉ HAZESHAZESMONIQUE WESTENBERGYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck