Vallen artsen in Pauw door de mand?

Door: DitjesenDatjes
02-07-2019

In de talkshow Pauw deden gisteren twee artsen hun verhaal over de tabaksindustrie en de schadelijke stoffen in sigaretten die tal van ziektes kunnen veroorzaken. Om aan ‘het volk’ duidelijk te maken hoe slecht roken voor je is, gingen ze samen met andere doktoren de straat op om mensen aan te spreken. Het lijkt er alleen sterk op dat de doktoren niet gewone mensen aan hebben gesproken, maar acteurs.

Acteur

Een van de voorbijgangers was namelijk een bekende van veel televisiekijkers, namelijk Diederik Braet! De Vlaamse ondernemer is bekend van het programma Het Italiaanse Dorp: Ollolai. Voor zover bekend was Diederik een ondernemer die chauffeursdiensten aanbood, maar blijkbaar is hij ook acteur. Dat wordt duidelijk in reacties op zijn Facebookpagina. ,,Even iets anders…..Ik zag je vanavond nog bij Pauw ….was je ingehuurd voor dat spotje of was het toeval??”, schrijft iemand. Een ander reageert met: ,,Hij doet wel meer acteerwerk.”

KRO

Nu rijst de vraag natuurlijk: acteerde hij ook in Het Italiaanse Dorp: Ollolai? Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat zo’n programma in scene wordt gezet. Eerder, zo’n tien jaar geleden, zond de KRO het programma ‘De Italiaanse droom’ uit, waarin stellen streden om een Bed&Breakfast te runnen in Italië. Alle deelnemers waren een half jaar na de opnames uit het dorp vertrokken, en later bleek dat de Italiaanse lerares eigenlijk een ingehuurde actrice was.

 

Meer DenD