Valt huwelijksdroom Dré en Monique in het water?

Huwelijk van het jaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Dré Hazes en zijn Monique sloten het jaar 2020 af met een grandioze verloving. Al snel deelde het stel hun gezamenlijke wens voor hun huwelijk: maar kan deze wens wel uitkomen, of valt hun droom in duigen?

Het aftellen naar de droombruiloft van Dré en Mo is begonnen. Het liefdespaar deelde al snel een wensenlijst voor de bruiloft. De tortelduifjes onthulden weg te zwijmelen bij het maken van hun trouwplannen.

,,We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft”, vertelde Hazes bij de 538 Ochtendshow. Het stel zal toen der tijd op één lijn. ,,We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.”

Uitstel

Beginnen de onenigheden dan nu toch boven water te komen? Eerder onthulde Hazes één belangrijke grote wens: hij wilde zo snel mogelijk trouwen met zijn grote liefde. ,,Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Maar nu blijkt dat zijn verloofde daar anders over denkt, vertelt de ontwerper van haar bruidsjurk. Ontwerper Alberto onthult dat Monique het huwelijk op de lange baan schuift. ,,Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij wel duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden.”

Dit vertelt de insider aan Weekend. Een Hazes huwelijk in 2021 zit er dus zeker niet in volgens hem. ,,Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.”

Buitenland

Een andere beer op de weg is het coronavirus, waardoor het vrijwel onmogelijk is om iets te plannen. De Hazesjes willen bovendien graag in het buitenland trouwen, onthulde Dré eerder.

,,Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj”, fantaseerde de aanstaande bruidegom. Hoe ver weg dat wordt valt nog over te speculeren, maar in Europa zal het waarschijnlijk niet gebeuren. ,, Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan”, onthulde Dré.

LEES OOK:

Monique deelt wijze les of sneer?

Tags

BRUILOFTCORONADRE HAZESHAZES BRUILOFTHUWELIJKMONIQUE WESTENBERG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck