Valt vakantie Monique en André in het water?

Valt de vakantie in het water van André en Monique?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André en Monique zijn samen met zoontje Dré aan het genieten van een gezinsvakantie in Thailand. En anders dan bij de vakantie in Amerika, worden we dit keer niet overspoeld met zonnige foto’s aan het zwembad. Het stel lijkt de weervoorspellingen niet in de gaten te hebben gehouden, want het gaat alleen maar regenen de komende week…

Monique en André vertrokken in het diepste geheim naar Thailand, maar werden al gauw gespot op de luchthaven van Bangkok. Daar stapten ze over naar hun eindbestemming Koh Samui, waar het gezin de komende twee weken verblijft.

Donkere wolken

Maar eenmaal aangekomen op het Thaise eiland werden ze helaas niet ontvangen door zonnestralen, maar door donkere wolken.

Monique deelde tijdens de vakantie in Amerika voortdurend kiekjes waarop te zien was dat het gezin lekker aan het zwembad lag bij het hotel. De vakantie in Thailand lijkt er echter heel anders uit te zien. Aan het zwembad liggen is deze week namelijk niet heel prettig in Thailand, want hoewel het er altijd warm is, kan het ook enorm hard regenen.

Eropuit

Het gezin besloot gisteren dan ook om in plaats van aan het strand te liggen, eropuit te gaan. Maar een kijkje naar de weervoorspellingen voor de rest van de week belooft ook niet veel goeds. Warme temperaturen, maar de hele dag regen. Valt de gezinsvakantie in het water?

Tags

André HazesHazesMonique Westenberg

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie