Van bouwval naar paleis: kijk binnen in Château Meiland

Door: Tanja Brouwer
03-06-2019

Hoewel Martien Meiland en Erica Renkema in het programma Château Meiland nog aan het verbouwen zijn, zitten ze er in het echte leven een stuk beter bij. Het programma is namelijk een tijd geleden al opgenomen en inmiddels hebben ze hun kasteel afgebouwd en zijn de gasten al welkom.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Homoseksueel

Tien jaar geleden kocht de familie Meiland al een woning in Frankrijk. Destijds werd hun avontuur uitgezonden in een aflevering van Ik Vertrek. Helaas liep, zoals zo vaak in het programma, hun droom niet zoals gehoopt. Martien en Erica gingen uit elkaar, Martien vertelde dat hij homoseksueel was en ze verhuisden terug naar Nederland.

Paleisje

Nu begonnen Martien en Erica, die al die tijd beste vrienden bleven, aan een nieuw avontuur. Ze kochten een château in Frankrijk uit 1870 en gingen het vervallen kasteel verbouwen. Inmiddels is het een waar paleisje geworden, want op hun website zijn prachtige foto’s te zien van het interieur. Er staan hemelbedden, er hangen kroonlichters aan het plafond en gouden spiegels aan de wanden. Zowel binnen als buiten kan er ontbeten worden in hun bed&breakfast.

Op dit moment zijn er vijf kamers te boeken. twee voor vier personen en drie kamers voor twee personen. Inclusief ontbijt kost de goedkoopste kamer 140 euro. De twee kamers voor vier personen kosten 190 euro inclusief ontbijt per nacht. Alle kamers zijn vernoemd naar een vrouw die ooit op het landgoed woonde.

 

 

Meer DenD