Van der Gijp maakt Abbey Hoes aan het huilen

Door: DitjesDatjes
13-12-2018

Veronica Inside heeft wederom een slachtoffer gemaakt. Actrice Abbey Hoes ging onlangs over de tong in het voetbalprogramma en hield daar een erg nare smaak aan over.

In tranen

De actrice, bekend van tv-series als Dokter Deen en Petticoat, brak in tranen uit toen ze een fragment waarin ze over de tong ging onder ogen kreeg. René van der Gijp, doorgaans toch erg diplomatiek, zag beelden van haar in een ‘sexy jurk’ en zei daarover: “Die is geil. Dat is eigenlijk haar grootste kwaliteit, wat doet ze verder?”

Misbruik vrijheid van meningsuiting

Abbey is not amused, voelt zich gekwetst en praat over het voorval in Elsevier:

“Mensen misbruiken hun vrijheid van meningsuiting op zo’n negatieve manier. Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering.”

Nieuwe rel

Iedere week lijkt er wel een nieuwe rel te ontstaan omtrent het programma rond Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp, dat eigenlijk over voetbal gaat. We zijn nog maar net bekomen van de ‘homorel’ rond Derksen die stelde dat het niet moeilijk was om uit de kast te komen. Zelfs minister Van Engelshoven bemoeide zich met het voorval. Nu is het de beurt aan Abbey Hoes, die zich gekwetst voelt. Wie is hierna aan de beurt?

Van der Gijp heeft nog niet gereageerd op de ophef. De kans is natuurlijk groot dat het in de uitzending van morgenavond met het nodige sarcasme behandeld zal worden.

Meer DenD