Van Gogh-rover Okkie verliet zwangere Melisa Schaufeli

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Melisa Schaufeli heeft twee dochtertjes met voormalig voetballer Andy van der Meijde. Al jaren is ze gelukkig met hem, maar daarvoor was ze heel even samen met de Van Gogh-rover Octave ‘Okkie’ Durham. Met hem heeft ze zoontje Nino, maar Okkie is nooit echt een vader voor de jongen geweest.

Foto’s

Toen de detentieperiode van Okkie erop zat, werd hij overgeplaatst naar het open kamp. ,,Daar mag je wennen aan meer vrijheid”, schrijft Okkie in zijn boek ‘Meesterdief’. ,,In de cel, of liever gezegd de kamer die ik kreeg toegewezen, had de vorige bewoner op het prikbord wat afbeeldingen achtergelaten. Daar zag ik wat Playboy-foto’s hangen met een mooi meisje erop. Ik bleef een tijdje gebiologeerd naar haar kijken en besloot natuurlijk de uitgeknipte foto’s te laten hangen.” Dat meisje was Melisa. Tijdens een van Okkie’s verlofweekenden ontmoette ze elkaar toevallig tijdens het uitgaan in Amsterdam.

Het klikte, en iedere keer dat Okkie op verlof mocht, belde hij Melisa op. Twee maanden later bleek Melisa zwanger te zijn, en Okkie verbrak de relatie. Hij bemoeide zich dan ook helemaal niet met de zwangerschap, maar zocht wel contact toen hij via een vriend hoorde dat zijn zoon was geboren. Melisa vond het goed dat Okkie zijn zoon ontmoette. ,,Daar stond ik dan, de Van Gogh-rover met een zoon van een moeder die ik amper kende en voor wie ik weinig tot geen belangstelling had getoond.”

Andy

,,Uiteindelijk is Nino opgegroeid zonder dat ik een echte rol in zijn leven heb gespeeld. In de realityserie van Melisa en Andy van der Meijde kwam hij natuurlijk ook in beeld. Ik keek er bewust niet naar, omdat ik hem niet op deze manier wilde zien.” Okkie schrijft dat Andy, de stiefvader van Nino, een van de personen is die de ontmoetingen tussen Okkie en Nino stimuleert.

 

 

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEKINDMELISA SCHAUFELIOKKIEVAN GOGHZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck