Van Veen: reünie Linda, Roos en Jessica duurt nog wel even

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een reünie van Linda, Roos en Jessica komt er “zeker”, maar niet op korte termijn. “Het duurt nog wel even”, zegt Babette van Veen voor de camera van RTL Boulevard. Volgens Van Veen is begin 2024 te snel.

“We weten nog niet exact wanneer, maar we zijn er stiekem al een beetje mee bezig”, zegt Van Veen. Zij en Katja Schuurman “zijn echt heel goed aan het nadenken” over een optreden.

Die plannen zijn niet nieuw, in juli vertelde Van Veen dat ze “best een lastig moment” had toen ze naar de reünie van de Dolly Dots ging. “Katja en ik krijgen nog elke dag filmpjes van mensen die staan te dansen op onze hit Ademnood. We merken toch dat we dat erg missen”, zei ze in het NPO Radio 1-programma Villa VDB. Van Veen vertelde destijds dat zij en Schuurman plannen maken voor een “ouderwets dansfeest”.

Het is niet duidelijk of Schuurman en Van Veen met z’n tweeën gaan optreden of dat ze versterking krijgen. Linda, Roos en Jessica kwam in de jaren 90 voort uit de soap Goede Tijden, Slechte Tijden waarin Van Veen (Linda), Schuurman (Jessica) en de in 2004 overleden Guusje Nederhorst (Roos) speelden. De meidengroep bracht in 1996 haar eerste en laatste album uit, met daarop liedjes als Alles Of Niets, Druppels en de nummer 1-hit Ademnood.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck