Vechtscheiding Frank en Rogier: eist 10.000 euro

Frank en Rogier in vechtscheiding
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er lijkt maar geen einde te komen aan de vechtscheiding van Frank en Rogier. Al een aantal jaar vraagt Frank aan Rogier om een handtekening te zetten onder de scheidingspapieren, maar Rogier heeft nu gezegd dat hij dat alleen doet als hij 10.000 euro alimentatie per maand krijgt.

Na jarenlang moddergooien dacht Frank dat de scheiding met Rogier eindelijk rond zou komen. Helaas is niets minder waar: Rogier wil nog stééds de scheidingspapieren niet ondertekenen.

Rogier wil maandelijks 10.000 euro

,,Ik heb Rogier de afgelopen tijd verschillende voorstellen gedaan, maar het is niet gemakkelijk om er met hem uit te komen”, vertelt Frank in De Telegraaf. ,,Rogier eist een torenhoge alimentatie, hij wil dat ik hem maandelijks 10.000 euro ga betalen.”

Rogier zegt dat hij daar recht op heeft, omdat hij door Frank zonder inkomsten is komen te zitten. ,,Dat is absurd. Als hij wíl, kan hij heel goed in zijn eigen onderhoud voorzien”, zegt Frank woedend.

‘Het is te zot voor woorden’

10.000 euro is een enorm bedrag, waardoor Rogier het volgens Frank onmogelijk maakt om van hem te scheiden. ,,Het is natuurlijk te zot voor woorden dat ik op mijn leeftijd voor hem moet blijven zorgen – en dat ben ik ook niet van plan. Ik vermoed dat de rechter over de financiële afwikkeling van ons huwelijk geen uitspraken zal doen. Dat moeten we met elkaar regelen. Ik stel me in dat opzicht ook heel soepel en vriendelijk op.”

‘Knoop doorhakken deed me goed’

Op dit moment hebben Frank en Rogier geen contact meer. ,,De keren dat ik hem nog heb gezien, vroeg ik me af hoe het mogelijk is dat ik zo lang getrouwd met hem ben geweest”, aldus Frank. Hij voelt zich dan ook ‘prima’ in zijn eentje. ,,Dat ik de knoop heb doorgehakt en de scheiding heb aangevraagd, heeft me goed gedaan. Mijn vrienden zeggen dat ik een leuker mens ben geworden.”

Tags

Frank en ROgierFrank JansenrechtszaakRogier SmitVechtscheiding

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie