Veel belangstelling uitvaart Christophe Lambrecht

NOORDERWIJK – In het Belgische Noorderwijk is zaterdag in kleine kring afscheid genomen van Christophe Lambrecht, de radiopresentator van Studio Brussel die zondag op 48-jarige leeftijd overleed aan hartfalen.

De uitvaart vond plaats in aanwezigheid van familie, vrienden en collega’s. Zo woonden onder meer Tom Waes en Jan Hautekiet de plechtigheid bij. “Het was de mooiste uitvaart denkbaar voor Christophe”, zei Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen na afloop tegen persbureau Belga. “Zijn lievelingsmuziek werd gespeeld en er werden allerlei leuke anekdotes over hem verteld. Want Christophe was naast warmte en emoties, ook een man met een goed gevoel voor humor.”

Christophe Lambrecht presenteerde op Studio Brussel het programma “Music@Work”. Na zijn plotse overlijden werd er in zijn tijdblok alleen maar muziek gespeeld. Luisteraars konden een bericht voor hem achterlaten op een antwoordapparaat en die berichten werden ook uitgezonden.

Voor zijn carrière bij Studio Brussel, werkte Lambrecht voor de regionale zender RTV, het commerciële VTM en het productiehuis Woestijnvis.

 

BuzzE