Veel belangstelling voor concertreeks Ziggo Dome

Door: DitjesDatjes
30-06-2020

Mensen willen graag aanwezig zijn bij de concertreeks Larger Than Live in de Amsterdamse Ziggo Dome. Organisator MOJO laat weten dat het goed gaat met de dinsdagmiddag gestarte kaartverkoop.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De virtuele optredens van verschillende artiesten en bands werden vorige week aangekondigd, maar nu de coronamaatregelen vanaf woensdag zijn versoepeld werd maandag bekendgemaakt dat er ook publiek bij aanwezig mag zijn. Per show zijn er 2400 plekken beschikbaar. Hoeveel tickets er al zijn verkocht, kan een woordvoerder van MOJO niet zeggen. “Maar we zijn erg tevreden.”

De organisatie merkt dat mensen het leuk vinden om weer fysiek naar een concert te kunnen. Ook al ziet dat er op anderhalve meter anders uit in een zaal waar normaal 16.000 man in kan. “Er zijn alleen zitplekken, dus de beleving is wel wat anders.”

Nielson trapt de concertreeks op 9 juli af. Daarna volgen concerten van onder meer De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna en Typhoon. Fans die niet in de zaal zitten kunnen de optredens bekijken via het Larger Than Life-platform van MOJO en Vodafone. Ze kunnen meekijken via telefoon, tablet of computer en ook op televisie kan worden gestreamd. Virtuele tickets zijn sinds vrijdag 19 juni te koop.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD