Veel Duitsers bij concert Glennis: ‘Wisten niet van incident’

Eerste optreden Glennis flopt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace heeft gisteren weer voor het eerst mogen optreden. Helaas was de zaal bij langer na niet vol en bleven veel Nederlanders weg. Er waren vooral Duitse fans aanwezig, die nog geen weet hadden van het geweldsincident afgelopen februari.

Ondanks dat haar arrestatie vanwege een geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt nog maar twee maanden geleden is, trad Glennis Grace gisteren weer op. Maar helaas trekt de zangeres géén volle zalen meer…

Maar 150 bezoekers

Het was al duidelijk dat de kaartverkoop geen stormliep terwijl er maar plek was voor 550 bezoekers. Het leek erop dat de zaal voor ongeveer de helft gevuld zou worden, maar volgens Shownieuws waren er maar ongeveer 150 bezoekers in de zaal. Dat betekent dat de zaal voor nog geen een derde was gevuld.

Hoewel Glennis afgelopen dagen bleef volhouden dat het wél uitverkocht was, werd gisteren pijnlijk duidelijk dat ze veel van haar fans is verloren. ,,Het hele bovenbalkon was afgesloten, behalve voor haar dierbaren: haar zoon Anthony en haar nieuwe liefde Dion”, zei Bart Ettekoven gisteren in Shownieuws.

Duitsers in shock

Daarbij waren er vooral veel Duitsers aanwezig in de zaal. ,,Heel veel Duitse fans die geen idee hebben wat Glenda heeft gedaan”, meldt een bezoeker aan showbizzkanaal RealityFbi.

De Telegraaf, die gisteren ook aanwezig was bij het concert, bevestigt dat er inderdaad veel Duitse bezoekers op af zijn gekomen. ,,Ik ben groot fan van Glennis Grace”, zegt één van de Duitse bezoekers in gesprek met De Telegraaf.

Maar wanneer er wordt gevraagd of hij weet wat er afgelopen februari gebeurd is, lijkt de bezoeker in shock te zijn. ,,Nee, nee. Vechten, echt waar?”, reageert hij verbaasd. ,,Wij wisten van niks!”, zeggen nog een aantal Duitse bezoekers.

‘Not done’

En het handjevol Nederlanders dat aanwezig was, leek ook niet echt te spreken over de zangeres. ,,Ik heb het cadeau gekregen voor mijn verjaardag dus dat is de reden dat ik er ben. Als ik van te voren dit had geweten dan waren we niet gekomen nee”, zegt één van de Nederlandse bezoekers. ,,Wat ik erover in de media gelezen heb, is het gewoon echt not done. Klaar, je blijft van mensen af.”

Tags

CONCERTGLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck